Fototävling: Fiske - Avslutad 2021

Har du den bästa, häftigaste och snyggaste bilden? Nu har du chansen att få visa just det och få din bild publicerad på Åsele Turisms nya webbplats som snart lanseras. Bilden kommer även att synas i Åsele Turisms sociala medier.

Här är tävlingen för dig, amatör eller proffs, som tycker om att fota och gärna visar upp våra fiskevatten i god dager. Bilden ska visa upp äventyren du kan få se och uppleva när du fiskar i Åsele kommun. Du får endast delta med bilder som du själv har fotat. Varje person får tävla med max fem bilder vardera. Tävlingen pågår fram till 31 augusti 2021.

Priser
I början av september kommer de tre bilder som på bäst och härligast sätt skildrar fisket i Åsele kommun att utses. Priserna som kan vinnas är:

 • 1:a pris:
  - Bilden publiceras på Åsele Turisms nya webbplats www.aseleturism.se som snart lanseras och Åsele Turisms sociala medier.
  - Fiskeflugor som handgjorts av Fiske-Lars.
  - Ett årskort för Ångermanälven Åsele-Vilhelmina, värde 300 kronor.
  - En goodiebag från turistbyråns butik, värde 248 kronor.
 • 2:a pris:
  - Fiskeflugor som handgjorts av Fiske-Lars.
  - Ett årskort för Ångermanälven Åsele-Vilhelmina, värde 300 kronor.
  - En goodiebag från turistbyråns butik, värde 138 kronor.
 • 3:e pris:
  - Ett årskort för Ångermanälven Åsele-Vilhelmina, värde 300 kronor.
  - En goodiebag från turistbyråns butik, värde 94 kronor.

Tävlingsinstruktioner
Bilderna måste skickas in i högupplöst original motsvarande A4-storlek. Skicka bilderna som jpg-filer. Papperskopior tas inte emot. Skriv en bildtext som beskriver vad bilden visar, samt var och när den är tagen. Bilden ska vara tagen i Åsele kommun. Det är tillåtet att förbättra bilderna i ett bildbehandlingsprogram, men inte att förvanska dem. 

Skicka bilderna till turistinfo@asele.se.

Människor på bild
Människor vars identiteter går att identifiera, får inte förekomma på bilderna. Bilder där sådant förekommer, kommer att sållas bort ur tävlingen.

Så får vi använda bilderna
När du deltar i fototävlingen godkänner du att Åsele kommun samt de kommunala bolagen får använda bilden utan ersättning i marknadsföringen av kommunen. Fototävlingen ger dig tillfälle att vara med och påverka hur vi visar upp fisket i olika sammanhang, exempelvis på webbplatser, sociala medier, broschyrer, annonser och rollups.

Senast uppdaterad den 7 september 2021

Translate the website with Google translate.