Bion har öppnat

Bioverksamheten har legat nere sedan pandemins intåg. Men nu börjar vi se ljuset i objektivet igen. Bioutrustningen har fått service och funkar klockrent. Pandemi och förbokade plaster!

Åsele Kommun ligger procentuellt sett väldigt högt upp på listan över antal vaccinerade. Men vi har fortfarande restriktioner att uppfylla, och det är att vi måste sitta med en meters mellanrum. Vilket betyder två stolar åt sidorna och en stol fram och bak måste vara tomma. Det finns ett kryphål som vi hoppas på att ni hjälper oss att utnyttja. Mellanrummet gäller per person eller sällskap. Sitter vi en och en, får vi plats med ca 70 personer i salongen. Men om vi sitter i sällskap på 4 personer får vi plats med 140 personer. Självklart får ni komma hit en och en eller i sällskap upp till 8 personer. Det är inget vi nekar om det finns plats.
Efter den 29 September försvinner restriktionerna.

Vi har beställt ett nytt bokningssystem, med ny hemsida och ny hårdvara. Det blir jättebra då kan ni boka och köpa biljetter direkt i eran mobiltelefon. När ni kommer till bion behöver ni bara visa bokningsbekräftelsen, så är ni inne. Men tyvärr har vi inte fått hem hårdvaran ännu, så fort vi har fått det startar bokningssystemet.
Just nu är det så att ni måste bokaplats för att vi ska kunna upprätthålla pandemi restriktionerna. Eventuella obokade platser kan säljas på plats om det finns plats över.
Filmer vi har bokat. Det kan bli ändringar, nog för att det känns ganska säkert. Men vem vet vad morgondagen kan leverera.
___________________________________________________________
26/9 Söndag kl 14.00 Adam och Eva
26/9 Söndag Kl 19.00 Fast & Furious 9
30/9 Torsdag kl 19.00 Premiär James Bond, No time to die
3/10 Söndag kl 19.00 James Bond, No time to die
17/10 Söndag kl 19.00 Halloween Kills
23/10 Lördag kl 19.00 Bröllop, begravning och dop
24/10 Söndag kl 14.00 Baby-Bossen 2: Familjeföretaget
24/10 Söndag kl 19.00 Venom: Let there be carnage
Reservation för ev. ändringar.
Senast uppdaterad den 20 september 2021

Translate the website with Google translate.